Fotolijsten in de woonkamer

posted by: admin

No Comments »

Het is al even geleden, maar we hebben weer enkele leuke interieurs met fotolijsten voor u kunnen verzamelen. We hebben ons laten inspireren door verschillende interieursites en zijn er de volgende foto’s tegengekomen.

fotomuur fotolijstenDeze muur is volledig gevuld met fotolijsten met abstracte tekeningen erin. Net als de fotolijsten zelf, zijn de tekeningen gevarieerd maar toch steeds binnen hetzelfde thema en geconcentreerd rond het zwart-wit gegeven. Als er meer accenten waren gelegd, zou de muur te schreeuwerig overkomen en zou de rust volledig uit de kamer verdwijnen. De woonkamer blijft nu eenmaal een rustpunt, dus dat moet zeker voorkomen worden.

grote fotolijsten fotomuur

 

Hier zien we direct een heel andere stijl. De kleurige woonkamer staat in een contrast met de zwart-witte fotolijst die aan de muur hangt. De leuke afbeelding zou wel eens een muurschildering van Banksy kunnen zijn. Als je het geluk hebt om ergens een grote, maar kwalitatief mooie afbeelding te vinden, is een grote fotolijst echt wel een aanrader. Het geeft een groot vlak en het glas maakt de afbeelding vaak nog mooier. Ideaal om zo’n grote druk in je woonkamer te plaatsen.

vintage fotolijsten klassiekTot slot hebben we ook nog deze antieke en verschillende lijsten die een zeer kunstzinnige indruk achterlaten. Uitermate geschikt voor afbeeldingen met weinig kleur of met een sepia-effect. Ook voor schilderijen, zoals in de foto zijn deze klassieke fotokaders erg geschikt. Het verschil tussen de vele fotolijsten zorgt voor een bepaalde chaos in de ruimte. Toch passen alle lijsten mooi bij elkaar en vormen ze ondanks de chaos toch een mooi geheel. Ideaal voor een vintage woonkamer.

 

 

posted in: Inspiratie

Comments are closed