Fotolijsten voor meerdere foto’s: Een overzicht

posted by: admin

No Comments »

Ga je aan de slag met foto’s in je interieur en vind je knip en plakwerk om een collage te maken toch maar niets? Maak dan gebruik van een multifoto lijst. Dit zijn eigenlijk al voorgemaakte collages. Het enige wat je ervoor moet doen is foto’s verzamelen of afprinten met de juiste formaten en een leuk centraal thema zodanig dat het eindproduct een leuk aanzicht heeft. Maak zeker vooraf je keuze in welke foto’s je wilt inlijsten, want de dominante kleur van deze foto’s heeft een grote invloed op welke collage fotolijsten je wilt gaan kopen. Als die twee kleuren vloeken, gaat het al van in het begin mis. En dat willen we uiteraard voorkomen!

Deknudt Frames: groot aanbod

Deknudt Frames, het familiebedrijf uit Deerlijk, heeft een enorm aanbod aan fotolijsten voor meerdere foto’s. Ze bieden oplossingen voor 2 tot 24 foto’s. Vooral hun Multifoto voor 12 foto’s is een schot in de roos gebleken. Hij is verkrijgbaar in het taupe, lichtgrijs, zwart, wit en bruin. Alle openingen zijn voor foto’s met de afmetingen 10x15cm en hebben een leuk ontwerp meegekregen dat nooit gaat vervelen. Deknudt heeft zelf fotolijsten ter beschikking die eigenlijk een klok zijn. Als dat niet fantastisch is! Je vindt deze en andere fotolijsten bij Acaza.nl

Umbra: creatief met foto’s

Umbra Gridart Photo DisplayBij Umbra vind je ongetwijfeld de meest creatieve fotolijsten voor meerdere foto’s. Ze zijn er namelijk in gespecialiseerd om ongewone ontwerpen te maken die verschillende foto’s op een leuke manier in de kijker zetten. Zo is er bijvoorbeeld de Umbra Gridart, waarmee ze inspelen op de nieuwe rage waarbij foto’s vierkant moeten zijn. Net als op Instagram kan je verschillende vierkante foto’s naast elkaar plaatsen in een groot raster. Een heel moderne oplossing voor jonge gezinnen dus.

Verder hebben ze ook de Umbra Rush die een lint vormt met al jouw foto’s. Niet gewoon een platte, rechthoekige kader, maar een lijn met foto’s waarmee je een kronkeling kan maken op de muur of een cirkel. De verdere creatieve uitwerking ervan laten ze volledig aan jou over. Er zijn er nog vele andere, maar wij vinden ook de Enveloppe een vermelding waard. Het is een shadowbox waarin je verschillende kaartjes en foto’s kwijt kan, bijvoorbeeld om een mooie dag te herinneren.

Presse Citron: magnetische multifoto

Ben je iemand die regelmatig de compositie van zijn foto’s wil veranderen? Dan zijn de magnetische multifotolijsten van Presse Citron echt iets voor jou. Het zijn als het ware magnetische passe-partouts waarin je foto’s plaatst. Die passe-partouts breng je dan aan op het gekleurde vlak van Presse Citron. Ze zijn beschikbaar van 7, 9 tot zelfs 30 foto’s. Er zijn flashy versies in het rood, geel of violet, maar ze zijn ook in de iets klassiekere kleuren zwart of lichtgrijs beschikbaar.

Country Living: puzzelen geblazen!

Binnen het kleurrijke en aanpasbare gamma, vinden we ook Country Living. Het zijn fotokaders in de vorm van puzzelstukken, die je dan ook echt ineen moet puzzelen aan de muur. De meeste stukken bevatten slechts plaats voor één foto, maar er zijn er ook enkele te verkrijgen die 3 foto’s bevatten. Begin maar direct te puzzelen met deze leuke fotolijsten. Je puzzelt je zo een leuk interieur ineen.

Als je een groot aantal fotolijsten nodig hebt, kan je beter even contact opnemen met groothandel fotolijsten. Zij kunnen je beter helpen en een scherpere prijs geven als je voor een gelegenheid of bedrijf veel lijsten nodig hebt.

posted in: Inspiratie

Comments are closed