Ontwerp uw interieur met fotolijsten

posted by: admin

No Comments »

Met fotolijsten kun je vele kanten uit. Elk interieur is erbij gebaat om een leuke verwerking van lijsten te huisvesten. Onder de voorwaarde dat er creatief omgesprongen wordt met de plaatsing en de combinatie ervan. Een lijstje hoeft niet altijd gewoon aan de muur te hangen en kan gerust ook anders een kamer decoreren. Vele designers hebben ondertussen de diversiteit van deze muurdecoratie al opgemerkt en verwerkt in hun ontwerpen. Wij deden alvast wat inspiratie op via foto’s van Desire to inspire.

fotokader aanrecht

Een staande fotolijst, gecombineerd met andere decoratie-elementen. De antieke look die doorgetrokken wordt in de verdere decoratie en de zwart-witte stijl gaan uitstekend samen met de lijst en de ingelijste foto. De lijst ophangen zou dit ontwerp te veel scheiden waardoor het geheel zoek zou zijn. Een perfecte keuze om deze gewoon op het aanrecht te laten rusten dus.

verschillende kadersDe combinatie van verschillende materialen, kleuren en passe-partouts staat toe om lijsten helemaal te integreren in een ruimte. De witte lijst correspondeert mooi met de witte muren, terwijl de bruine eerder de warmte van het plafond benadert. Doordat beide kleuren terugkomen in de oorspronkelijke inrichting van de kamer, wordt alles mooi samengebracht tot de ene verzamelde sfeer die de ruimte ademt.

fotolijsten boekenrek

Een niet volledig gevuld boekenrek is ook altijd een leuke plek. Wil je wat rust creëren in een anders overvol boekenrek, dan kan je er altijd een leuke verticaal lijstje in plaatsen. Zoals de foto bewijst, is het in deze situatie een tip om hier met een brede passe-partout te werken, dat brengt nog iets meer wit, en dus iets meer rust, in de ruimte.

posted in: Inspiratie

Comments are closed